Digitalizáció, mint mentőöv

A járványügyi vészhelyzet ideje alatt jelentős igény keletkezett a gyorsan, elektronikus úton, otthonunkból kezelhető tervező-szervező vállalati megoldásokra.

A home office lehetőségét irodai munka esetén sok cégben továbbra is fenntartják, csökkentve ezzel a kockázatokat és nem mellesleg jelentős költség megtakarításokat elérve. Az egyes szektorok digitális átszervezése során hamar kiderült, hogy az értéklánc folyamatában a legnehezebben átszervezhető a közúti áruszállítás mindennapi gyakorlata. A VDS Log összetett, mégis azonnal használatba vehető, egyszerűen kezelhető online logisztikai irányító rendszere segíti a kialakult helyzetben a vállalatokat a lehető legkönnyebb digitális átállásban.

A jó cégvezető a hátrányból mindig megpróbál előnyt kovácsolni, tegye ezt Ön is, a feladatai olyan új távlatokba helyezhetőek ezáltal, hogy a szállító járműveket, a termékek útját az otthona megnyugtató biztonságából követheti, szervezheti a napi munkát. Böngészőből elérhető platformunk kiegészülve mobil applikációval az ellátási lánc szereplőinek mindennapjait kényelmessé varázsolja.

Most megindított indulási akció programunk segítségével akár ingyenesen kipróbálhatja software szolgáltatásunk funkcióit!

Bemutatónkat igényelje közvetlenül nálunk.